Seppo Heinon kirjoitus 23.1.2017 Keski-Uusimaassa

EU MÄÄRÄÄ SUOMEN POLIISIN POLIITTISEEN KYTTÄÄMISEEN

Viime lokakuussa EU:sta tulleen direktiivin mukaan poliisi joutuu palkkaamaan 50 uutta poliisia ”viharikollisuuden torjuntaan”. EU:n käskyn kylkiäisenä tulleessa raportissa kerrotaan, että Suomen on taisteltava erityisesti sosiaalisessa mediassa esiintyvää ”rasismia”, ”suvaitsemattomuutta” ja ”vihapuhetta” vastaan.

Yhä enemmän poliittiseksi muuttuva poliisi julkisti perjantaina 13.1. uuden YouTube-kanavansa, jolla he tulevat julkaisemaan kaikenlaista somepoliisien tuottamaa materiaalia.

Kanavan julkistustilaisuudessa ensimmäisenä aiheena oli ”vihapuhe” – jota ei ole juridisesti määritelty mitenkään. Tätä varten oli tehty videoita ja keksitty uusi kampanja: kivapuhe. Ja kuten ennenkin, tällaisten arveluttavien tempausten kommentoinnin mahdollisuus on poistettu käytöstä näiltäkin videolta.

Kampanjan sanoma on aikaansaanut arvostelua: Ihmisten mielestä vihapuhe ei ole suomalaisen yhteiskunnan suurin ongelma, vaikka poliisi niin yrittää väittää. Esimerkiksi viime vuonna kolminkertaistuneiden seksuaalirikostilastojen pitäisi kiinnostaa poliisia enemmän kuin internetissä suoritettava anonyymi kommentointi.

Kansalaisia myös kummastuttaa, miksi poliisia on erikseen kielletty puhumasta maahanmuuttajarikollisuudesta, joka koskee tavallisia kaduntallaajia, mutta rasismista voi paasata loputtomiin.

Sisäministeriön käskyttämän poliisin tärkein tehtävä nykyään tuntuukin olevan kulttuurimarxistien mielistely omituisilla kannanotoilla ja tempauksilla. Mutta sisäministeriö ei ole huomannut, että suurin osa suomalaisista ei allekirjoita tuollaista totuuden vääristämistä ja tällainen ”vihapuheesta” jankkaaminen vaan lisää ihmisten epäluottamusta poliisia kohtaan.

Toivoisin poliisin voivan toimia puhtaiden faktojen pohjalta, ilman mitään politiikkaa, palaten takaisin siihen rooliin, mitä varten he ovat olemassa tai ainakin väittävät olevansa: kansalaisten turvaksi ja rikoksen selvittämistä varten.

Suomen perustuslakiin on määritelty pykälä yhdenvertaisuudesta. Asettamalla vieraat omien edelle aiheutetaan tämä viha. Tässä maassa on nyt porukkaa joita syötetään kalliisti verovaroin ja annetaan ilmaiset terveys- ja hammashoidot yksityisellä puolella, toisten venyttäessä penniä että saa edes sen yhden aterian. Joten onko ihme, että ihmiset ovat vihaisia?

Suomi maksaa EU-jäsenmaksua vuosittain noin 2 miljardia euroa. Siitä palautetaan noin puolet EU-tukiaisina ja korvamerkittynä erilaisiin EU:n määrittelemiin hankkeisiin. Vastineeksi tästä miljardin nettojäsenmaksusta saamme jatkuvasti huonoja ja jopa haitallisia määräyksiä ja direktiivejä, joista tämä poliisien suorittama vihapuheen kyttäys on yksi.

EU:ta voisi nimittää jo Eurostoliitoksi, koska Neuvostoliiton kaltaiseen totalitaristiseen yhteiskuntamalliin EU on kiihtyvää vauhtia menossa.

Perussuomalaisten tulisi ottaa EU-eron valmistelu seuraavaan eduskuntavaaliohjelmaansa, koska monet muut eduskuntapuolueet ovat liian kaukana tavallisen kansalaisen arjesta, eroa edes ajatellakseen.

Seppo Heino, kaupunginvaltuutettu (ps.), Järvenpää

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa